Bal Sylwestrowy 2015

2015-11-12

Mamy przyjemność przedstawić Państwu menu na tegoroczny Bal Sylwestrowy:

Przystawka: 
Dorsz w cieście francuskim z puree z zielonego groszku

Danie główne: 
Polędwiczka wieprzowa/ cukinia pomidor/ kalafior romanesco / placki rosti/ biały sezam

Deser: 
Deser chałwowy
Kawa i herbata

Zimna płyta: 
Patera wędlin i mięs pieczonych
Deska serów
Paszteciki w cieście francuskim
Galaretki drobiowe / ozorki w galarecie
Babeczki z sałatką
Sałatka makaronowa z szynką 
Sałatka grecka
Śledź w ziołach
Marynaty 
Pieczywo, masło

Kolacja 1: 
Gulasz wieprzowy

Kolacja 2: 
Barszcz z krokietem

Dodatki: 
Woda i soki w cenie biletu
0,5 L. wódki na parę
Szampan


Polecamy park linowy:
Projektowanie stron i sklepów internetowych
PFR Logo